Antti Lavanti

Hei!

Tervetuloa blogiini, jossa kommentoin Kaarinan, Turun seudun sekä oikeastaan aika paljon muutakin poliittista ja yhteiskunnallista elämää.

Olen ehdokkaana kuntavaaleissa 2017. Ensimmäistä kertaa Kaarinassa. Kokemusta minulla on kuitenkin pitkälti, koska olin Kirkkonummella vuodesta 1995 alkaen eri tehtävissä. Olin kunnanvaltuutettuna, sivistyslautakunnan varapuheenjohtajana, sosiaalilautakunnan ja perusturvalautakunnan puheenjohtajana. Viimeksi toimin liikuntalautakunnan puheenjohtajana. Olin myös kuusi  vuotta Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja. Näistä tehtävistä luovuin muutettuani Kaarinaan pari vuotta sitten.

Kirkkonummi on hyvin samantapainen kunta kuin Kaarina. Asukkaita suunnilleen sama määrä, naapurissa iso kaupunki. Kirkkonummella oli merta, maaseutua ja useita taajamia. Haasteet ja riemut kummassakin ovat samantapaiset.

Nykyisin asun Kesämäessä vaimoni ja kolmen alakouluikäisen bonuspojan kanssa. Elämme vuoroviikkoelämää. Eli lapset ovat vuoroviikoin meillä ja isällään. Omat lapseni ovat jo aikuisia. Nuorin heistä intissä. Minusta löytyy ammatillisesti ja vähän muutenkin lisää osoitteesta: www.lavanti.fi

Minulla on kolme kuntavaaliteemaa:

  1. Lapset ja heidän oikeutensa
  2. Kaavoituksella vaikuttaminen
  3. Yhdessä tekeminen

Tulen kirjoittamaan jokaisesta näistä oman teeman mukaisen blogikirjoituksen.

Ystävällisesti

Antti Lavanti

antti@lavanti.fi tai puhelimella 040 5755333

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s