Ympyrällä turvallisuutta

on

Kurkelantien ja Pyhän Katariinan tien risteykseen on haluttu muutosta kaikilla tasoilla. Risteys on yksi kaupungin vaarallisimmista, joka on jäänyt oman onnensa nojaan. Kuinka paljon risteyksessä tulee tapahtua onnettomuuksia ennen kuin asia oikeasti korjataan?

Vuonna 2013 risteyksen turvallisuudesta käytiin keskustelua valtuustoaloitteen muodossa, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Valtuustoaloitteessa ehdotetaan kiertoliittymän eli kansantajuisesti sanottuna liikenneympyrän rakentamista. Sen rakentaminen ei vaadi kovinkaan kummoista tekemistä ellei sen keskelle haluta kaupungin pienoismallia tai muuta vastavaa.
On myös tuotu esille, että valtio rakentaisi siihen liikennevalot, koska se on käsittääkseni valtion ylläpitämä tie. ELY-keskus on osoittautunut asiassa neuvottomaksi tai haluttomaksi. Nyt olisi aika saada asia liikkelle, jos se jo ei ole liikkeellä. Kaupungin karvalakkilähestystölle on syytä ostaa bussilippu ELY-keskuksessa vierailuun.
Risteys pitää saada turvallisemmaksi. Siitä kaikki ovat varmasti yhtä mieltä. Nyt on enää kysymys, miten asia hoidetaan ennen ensi lumia, koska näille lumille ei enää ehditä. Ikävä kyllä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s